2. Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren İzmit Selanikspor'da yaşanan fair-play davranışı şampiyonluğun gitmesine neden oldu. Selanikspor ile Taşköprüspor'un bir araya geldiği maçta, Taşköprüspor'un şutunda hakem aut kararı verdi. Hakemin aut kararı vermesinin ardından Selanikspor'un kalecisi hakeme 'benden çıktı.' Diyerek, pozisyonun korner olduğunu söyledi. Hakem tarafından değiştirilen karar neticesinde korner pozisyonunda gol yiyen Selanikspor şampiyonluktan oldu.

Galibiyetin yettiği Selanikspor'da, kalecinin örnek davranışının devamında gelen gol, maçın berabere bitmesine neden oldu. Selanikspor'un genç kalecisi yılın Fair-play ödülüne aday gösterilirken, 2. Amatör Küme'de kalecinin hakemi düzeltmesi ile kornerden gol bulan Taşköprüspor şampiyon oldu. Ligdeki ilk maç berabere bittiği için şampiyonluk maçında Selanikspor'a galibiyet gerekirken, Taşköprüspor'a ise beraberlik yetiyordu.

İlk yarıda meydana gelen olayda, maç golsüz devam ederken Selanikspor'un kalecisinin davranışı İzmit temsilcisinin bir gol fazla yemesine neden oldu. Korner ile 1-0 öne geçen Taşköprüspor, tam bir final havasında geçen maçın ikinci yarısında 3 gol daha buldu. Selanikspor da Taşköprüspor'un 4 golüne 4 golle cevap verince, mücadele berabere bitti ve Selanikspor fair-play golüyle şampiyonluktan oldu.