Yazın gelmesiyle birlikte düğünler için de start verildi. Gelinler şimdilerde heyecanla düğünde giyecekleri gelinlik modelini seçmeye çalışıyor. Peki, bu sene ne tür gelinlikler moda?

Öncelikle şunu belirtelim; gelinlerin senelerdir tercih ettiği straplez model yavaş yavaş raflardan kalkmaya başladı. Bunda, Kate Middeleton'ın uzun kollu ve dantel bir gelinlik giymesi etkili oldu. Bir anda dantelli gelinlik modası herkesi etkisi altına aldı.

Gösterişten uzak kalmak, yüzünün güzelliğiyle dikkat çekmek isteyen gelinler ise bu sene sade gelinlikler tercih edecek. Tasarımcılar sadelikten hoşlanan gelinleri unutmamış ve boydan boya dantel ama sade, düşük omuzlu fakat abartıdan uzak, straplez, şifon modeller hazırlamış.

V yaka gelinlikler de bu yazın tercih edilecek modelleri arasında. Bu tarz gelinlikler hafif kilolu ve göğsü küçük adaylar için hayat kurtarıcı nitelik taşıyacak gibi gözüküyor.

Sıradışı bir gelin olmak isteyenler için de pek çok model mevcut. Son yılların tutulan modelleri ise kısa gelinlikler arasından. Genellikle after partilerde kullanılan bu tarz gelinlikler artık düğünlere de inmeye başladı. Bacaklarınıza güveniyorsanız düğününüzde giyebileceğiniz mini gelinlik modeli seçeneğiniz oldukça geniş.