Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera hakkında bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray ile Çaykur Rizespor maçından sonra 'İyi bir teklif gelmesi halinde yönetimle birlikte oturur düşünürüz' diyen başarılı kalecinin, gelecek sezon için Meksika'nın Tigre takımıyla anlaştığı ifade edildi. Bilindiği gibi Meksika'nın en büyük camialarından bir tanesi olan ve maddi konuda problemi olmayan Tigre, Gignac'ı 4 milyon Euro karşılığında takıma almıştı. Meksika temsilcisinin maddi açıdan problemi olmaması nedeniyle Uruguaylı kaleciyi istediği ve Muslera için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Muslera ise hakkında çıkan transfer haberlerine Twitter'dan yanıt verdi. 'Rizespor maçının ardından verdiğim röportajdaki sözlerin bazı insanlar tarafından doğru anlaşıldığından emin değilim. Galatasaray ile devam eden iki yıllık kontratım var ve beş yıldır formasını giydiğim kulübüm ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Röportajda ileride kulübümüze ciddi teklif gelmesi ve olası bir transferin iki taraf için olumlu olması halinde konuşulabileceğini anlattım' ifadelerini kullanan Muslera'nın bu sözleriyle Galatasaray taraftarını rahatlatmak istediği fakat işin aslının böyle olmadığı iddia edildi.

Meksika temsilcisinin Galatasaray yetkilileriyle yakın zamanda iletişime geçeceği ve bonservis konusunda anlaşma sağlamaya çalışacağı ifade edildi. Muslera'nın Tigre'den yılda alacağı para ise 5 milyon Euro olarak konuşuluyor.