Şirinler Taraftar Grubu, Doğu ve Güneydoğu''da görev yapan asker ve polisler ile köy okullarındaki öğrenciler için düzenledikleri kampanyalarla Marka Futbol tarafından yılın en iyi taraftarı seçildi

ÖDÜL TÖRENİ 10 MAYIS'TA
Marka Futbol tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Yılın Futbol Ödülleri'ni alacak olanlar açıklandı.

Şirinler Taraftar Grubu, yapılan oylamada yılın en iyi taraftar grubu seçildi. Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislerimize termal içlik ve cep sobası kampanyası gerçekleştirmişti Ayrıca, köy okullarındaki öğrenciler için çocuk elbisesi, kitap ve oyuncak kampanyası ilede adınan söz ettiren Şirinler, bu ödüle layık görüldü. Şirinler Taraftar Grubu yöneticileri, 10 Mayıs Salı günü İstanbul'da düzenlenecek törende ödülü alacak.

GURUR YAŞIYORUZ
Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, "Projelerimizle ödüle layık görüldük ve kuruluşumuzun 30. yılında bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bizler bu ödülü sadece Şirinler Grubumuza mal etmiyoruz. Bu ödülü Samsun''daki tüm gruplar adına 19 Mayıs Stadı'na gelen 7''den 70''e, erkeğinden, bayanına, Samsunspor sevdalılarının adına, herkes adına, Samsun adına alıyoruz. Ne mutlu ki, Samsunspor camiası olarak Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig Kırmızı ve Beyaz grup ve Üçüncü Lig'deki tüm takımların taraftarlarının arasından bu ödüle layık görüldük. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU