Kırmızı-Beyazlı taraftarlardan, Engin Korukır'a çok sert tepki var. Samsunspor Taraftarlar Derneği 1984 Söğütlübahçe tarafından yapılan açıklamada, "Bugünden itibaren Samsunspor teknik direktörü yoktur. Geçersizdir. Yok hükmündedir. Bunun bedelini yönetim ödetmeli. Aksi takdirde Malatya maçında biz ödetiriz" ifadeleri yer aldı.

Taraftara göre kadro kurmam

SİZ KAYBETTİNİZ BİZ ALAY KONUSU OLDUK
Samsunspor Taraftarlar Derneği 1984 Söğütlübahçe'den taraftara yönelik yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır'a çok sert cevap verildi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Samsunspor Kulübü taraftarı ile bütünleşmiştir. Bunu her koşulda gösterdik, ispatladık. Taraftarın takım üzerindeki etkisi yadsınamaz. Engin Korukır göreve geldiğinden beri kazandığımız 7 maçın 6'sı iç sahada. Demek ki neymiş taraftar takım üzerinde etkiliymiş. Hangi deplasmanda sizi yalnız bıraktık. En uzak deplasmanlarda imkansızlıklar dahilinde yine yanınızdaydık. Siz lüks otellerde konaklarken biz otobüslerde perişan oluyorduk."

O SÖZLERİN BEDELİ ÖDETİLMELİ
"Sizler yenseniz de yenilsenizde en iyi mekanlarda en güzel yemekleri yerken biz aç kaldık, susadık. Sizler sahada yenilince rakip takım taraftarının alay konusu olduk. Zaman zaman tartaklandık. Kimi deplasmana, camları kırık otobüsle bin kilometre yol katettik. Cefasını biz çektik, sefasını siz.Bugünden itibaren Samsunspor teknik direktörü yoktur. Geçersizdir. Yok hükmündedir. O sözlerinin bedelini yönetim ödetmezse Malatya maçında hem kendilerine hem de hoca müsveddesi Engin Korukır'a biz ödetiriz. Kimse Samsunspor'u sahipsiz sanmasın. Bir eleştiri yaparken bunu kılı kırk yararak yapsın."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU