Blake Lively'nin All I See Is You filminin galasına katılan Gigi Hadid, baştan aşağı sarı sıcak görünümüyle göz kamaştırdı.
Parabal Grung'un 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan bir gece elbisesiyle karşımıza çıkan güzel yıldızın ayakkabıları ise elbisesiyle aynı renk Christian Louboutin'dı.

Sarının en yoğun tonunu kullandığı stiline eşlikçi olan Gigi'nin makyajı,Güneş'ten ilham alan sıcak ve parlak yüzüyle göz kamaştırıyor. İşte dünyaca ünlü moda dergisi Vogue'dan Gigi Hadid makyajı yorumu:
Pembe alt tonlu nar çiçeği bir rujla imza dudaklar yaratan güzel modelin cildi her zamanki gibi ışıldıyor.

Bronz bir görünüm uyguladığı ten makyajında güzel modelin 3 boyutlu görünümünün sırrı ise kontür, allık ve highlighter üçlüsünde kullandığı uyumlu tonlar.
Bronz teniyle uyumlu sıcak alt tonlu kontürünü turuncu tonlarda bir allıkla dağıtan Gigi, highlighter olarak ise Maybelline ile birlikte çıkardığı makyaj paletinden sarı alt tonlu bir ışıltıyı tercih etmiş.
Genç modelin highlighter görünümünün Rihanna'nın yeni favorilerinden olan bumerang tekniğiyle yapıldığını da belirtelim. Siz de Gigi gibi uyumlu ve göz alıcı bir güzellik için cilt renginize uyumlu ve birbiriyle harmoni içinde olan renkleri kullanın.

KAYNAK:POSTA