Beliniz çok ince ve bunu hep göstermek mi istiyorsunuz? Garsonluk yapmak istiyorsunuz ama tepsiyi taşımak korkutucu mu geliyor? Hepsine bir çözüm bulunmuş.

İşte tam olarak bundan bahsediyoruz. Bu tepsi sayesinde garsonlar, tepsiyi düşürme korkusundan kurtulacak. İşyerlerinin sahiplerine duyurulur!

Beliniz çok ince ve siz de bunu sürekli göstermek istiyorsunuz. İşte kolay yolu burada. Tabi ki bu icat belinizin inceliğini göstermek için değil, kendinizi takip edebilmeniz için. Belinizin incelip incelmediğini bu kemerle tespit edebilirsiniz.

Bebeğiniz gün boyu yerlerde sürünürken bir işe yarasınız istiyorsanız, ona bu çok kullanışlı paspası monte etmeniz yeterli. Hem tüm gün enerjisini boşaltmış, hem de yerleri pırıl pırıl yapmış olacaktır.

Hanımlar işte hayatınızı kolaylaştıracak bir buluş daha. Evde eşyaları sığdıracak yer bulamamaktan yakınan bayanlar bu mantıklı icadı görünce çok sevinecek.

Deliler gibi acıktınız ve yemek alev alev yanıyor değil mi? İşte harika bir çözüm. Yemek soğutucu fan...

Bahçede sıkça zaman geçirenler, kazmayı nereye koyduğunu unutanlar. Bu icat da sizin için. Aparatın içinde kazma, kürek vb. pek çok bahçe aleti var. Hepsi bir arada olunca kaybolması da zor olacaktır. Yalnız dikkatli olmakta da fayda var. 10'u bir yerde aparatınızı bir kaybederseniz, tüm bahçe aletlerinizden olursunuz.