DEVREYİ GALİP KAPADI

Türkiye Basketbol Ligi'nin (TBL) 4. haftasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya geldi. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan ve Haberaks Tv'den naklen yayınlanan maça iyi başlayan taraf Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor oldu. İlk periyotta farklı üstünlük kurmayı başaran Samsun ekibi ikinci periyota 23-10 önde başladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü korumayı başaran Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor devre arasına 41-29 galip gitti.

BÜYÜK SEVİNÇ

Samsun temsilcisi üçüncü çeyrekte de rakibinin farkı azaltmasına izin vermedi. Yaptığı sert savunma ile TED Ankara Kolejliler'in birçok hücumunu engelleyen kırmızı-beyazlılar, son 10 dakikaya 61-52 önde girdi. Son periyotta da farkın verdiği rahatlıkla skoru korumayı başaran Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, maçı 81-66 kazandı. Kırmızı-beyazlılar ligin başından bu yana süren galibiyet özlemini Samsun'a lider gelen Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i devirerek bitirdi. Anakentsporlu taraftarlarda takımlarının ilk galibiyetlerini maç sonrası doyasıya kutlamayı ihmal etmedi.

SEVİNCİNİ OĞLUYLA PAYLAŞTI...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Başantrenörü Servet Özsüner, galibiyet sevincini maçtan sonra sahaya gelen oğlu Ege Can ile birlikte kutladı.

MİNİKLER YALNIZ BIRAKMADI...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentsporlu minik basketciler abilerini zorlu maçta yalnız bırakmayarak tezahüratları ile destek oldular.