Anneler Günü coşkusu Gökçe ile yaşanacak.

8 Mayıs günü saat 16:00'da son dönemin en sevilen şarkıcılarından olan Gökçe, mini konser etkinliğiyle hayranlarıyla İzmir'de buluşacak. Sevenleriyle birlikte şarkılarını seslendirip fotoğraf çektirecek olan şarkıcı, çıkış şarkısı Vazgeçmeseydim Keşke'yi İzmirliler için söyleyecek. Anneler Gününde hayranlarını sürprizlerle buluşturacak olan şarkıcı, şarkılarıyla tüm kadınlara farklı bir Anneler Günü yaşatacak.

GÖKÇE KİMDİR?

Müzisyen bir babanın kızı olan Gökçe Dinçer, 9 Eylül 1979'da İstanbul'da doğdu. Müzik hayatına ilkokul yıllarında aldığı piyano dersleriyle başladı, gelecekte müzisyen olacağının sinyallerini veriyordu. O yıllarda Konservatuvar Piyano Bölüm Başkanı Ergican Saydam'dan özel dersler aldı. Ortaokul yıllarına geldiğinde gitara merak salan Gökçe, babasından gitar öğrenmeye başladı. Lise son yıllarında, şarkı sözleri yazmaya ve besteler yapmaya başladı. Babasının müzisyenliği nedeniyle, tatil dönemlerinde sahne ve tiyatro kulislerinde vakit geçirme fırsatı bulan Gökçe, müziğin yanı sıra Şahika Tekand tiyatro okuluna giderek 2 yıl oyunculuk dersleri aldı.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetmenliği bölümünü kazanan Gökçe, bir yandan okuluna devam ederken diğer yandan müzik gruplarında şarkı söylemeye ve davul çalmaya başladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2 yıl bir reklam şirketinde sanat yönetmeni olarak çalıştı. Bu süre içinde bir de kız grubu kuran Gökçe artık grubuyla konserler verip, bazı mekanlarda da sahne alıyordu. Aynı dönemlerde tamamıyla müzik yapmaya karar vererek sanat yönetmenliğini bıraktı ve 3 bayandan oluşan grubuyla davul çalmaya başladı.

20 yaşından beri yaptığı besteleri ve birikimlerini bir albümde toplamaya karar veren Gökçe prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü üstlenen Alen Konakoğlu ile stüdyo çalışmalarına başladı. 2007 senesinde Bora Yeter'le tanışan Gökçe, aynı dönemde Bora Yeter vasıtasıyla tanıştığı yapım firması Pasaj Müzik'le anlaşarak ilk albüm çalışmalarına başladı.