Samsun'da bir işyerine ait 6 aylık Rottweiler cinsi köpek hırsız tarafından çalınırken, hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an görüntülendi. Sahibi ise köpeğini bulana 500 lira ödül vereceğini açıkladı.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yüksel Al iş yerinin yanındaki kulübede zincirle bağlı olan 15 günlükken aldığı 6 aylık olan Rottweiler cinsi Alex adını verdiği köpeğinin kayıp olması üzerine iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde hırsızların otomobil ile olay yerine gelip daha sonra hırsızlardan biri kulübede bağlı olan köpeği kucağına alarak kaçtığını fark etti. Hırsızlık olayının ancbe an güvenlik kamerası tarafından kaydedilmesi üzerine Yüksel Al, İlyasköy Polis Merkezine giderek hırsızlardan şikayetçi oldu ve hırsızların yakalanıp köpeğinin bulunmasını istedi.
Köpeğini bulana para ödülü vereceğini hatırlatan Yüksel Al, "Alex adlı 6 aylık Rottweiler cinsi köpeğime saat 23.00 gibi yemini verdim. Ben ayrıdıktan sonra 23.30 gibi otomobille gelen şahıslardan biri köpeği kulübeden kucağına alıp kaçıyor. Hırsızlık olayını güvenlik kamerası kaydından görünce polise şikayette bulundum. Hırsızların yakalanıp köpeğimin bulunmasını istiyorum. Köpeğimi bulana veya yerini bilene 500 lira para ödül vereceğim" dedi.