Atakum Alanlı Mahallesi Merkez Camii Gençlik Kolları tarafından 2. Hamsi Şenliği düzenlendi. Meydan alanında yapılan ve çok sayıda mahallelinin katıldığı şenliklerde vatandaşlar hamsiye doyarken, hamsi yeme, yoğurt içinde para bulma, bilek güreşi ve elma yakalama gibi yarışmalarla da keyifli vakit geçirdi.

DEVAM ETTİRMEYİ İSTİYORUZ

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Alanlı Mahallesi Merkez Camii Gençlik Kolları Temsilcisi Adem Koç, "Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz etkinliğimiz olumlu tepkiler almıştı. Biz de bunun üzerine devamını yapmak istedik. Birlik ve beraberlik amaçlı olarak yaptığımız etkinliğimize katılım bizleri mutlu etti. Gençlik Kolları olarak faaliyetlerimiz bununla sınırlı değil. Kahvaltı, piknik gibi etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi artırmayı amaçlıyoruz. Bu etkinliğimizi de Allah nasip ederse gelecek yıllarda devam ettirmeyi istiyoruz" diye konuştu.

KAZANANA GRAM ALTIN

Şenlikte çeşitli yarışmalar düzenlenirken, Hamsi yeme yarışmasında, 55 adet hamsiyi en çabuk yiyen Mükerrem Kol, gram altın kazandı. Diğer yarışmalarda birinci gelenlere de gram altın hediye edildi.