Gümüşhane Kelkit Özen Köyü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyon (SAMGÜDEF) Başkanı Opr. Dr. Mustafa Seven tarafından Atakum'da açılan Özel Mustafa Seven Anaokulu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Seven, eğitimde iddialı olduklarını vurguladı.

ÖNEMLİ BİR DÖNEM

SAMGÜDEF Başkanı Mustafa Seven, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle kişilik gelişiminin tanımlandığı 7 yaşına kadar olan dönemin çok önemli olduğunu ifade etti. Seven, bu okulda öğrenim görecek çocukların gelecekte çok başarılı olacakları konusunda iddialı olduklarını kaydederek, 'Bu okulu hayatın küçük bir provası olarak görüyoruz. Fiziki ortamı ve müfredatı ise en mükemmeli yakalayacak şekilde birçok bilim adamı ve eğitimci ile istişareler sonucunda belirledik. Oyun ve yaşam alanları, eğitim atölyeleri için en iyi tasarımlar yapıldı, kodlama eğitimi için yurt dışında malzemeler getirtildi' ifadelerini kullandı.

DEĞERLER EĞİTİMİ

Özellikle kodlama eğitimi ve değerler eğitimini çok önemsediğini vurgulayan Başkan Seven, en büyük hedeflerinin vatanına ve milletine faydalı, doğru düşünmeyi bilen ve üreten insanlar yetiştirmek olduğunu kaydetti.

GURUR DUYUYORUZ

Gümüşhane Kelkit Özen Köyü Derneği Başkanı İhsan Kılıç ise bu tip kurumların Türkiye için çok faydalı olduğunu ve çocukların Türkiye'nin geleceği olduğunu dile getirdi. Kılıç, 'Gelecek için yapılan bu okulun hayırlı olmasını diliyoruz ve Başkan Seven'den gurur duyuyoruz' şeklinde konuştu.

Ziyarete katılan Gümüşhane Kelkit Özen Köyü Derneği Başkan Yardımcısı Selahattin Demir ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Demir, Yusuf Keleş, Kemal Seven, Özcan Demir, İhsan Koç, Gökhan Er, Şerif Yıldırım ve Harun Tural da hayırlı olsun temennisinde bulundu.