Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'nin Yozgat'ın Sorgun ilçesinde gerçekleştirilen Ekim ayı olağan meclis toplantısı sona erdi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in vekaleten başkanlık yaptığı toplantıda, belediyeler arası işbirliğinin sağlanması, üye olmayan belediyelere ücretli eğitim verilmesi gibi konular değerlendirildi. Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, birlik üyesi 106 belediyenin başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

SORGUN'DA YAPILACAK

Toplantı sonrası, açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği olarak her yıl 4 meclis toplantısı yapıldığını ve 2017'nin 3'üncü toplantısının Sorgun'da yapılmasına karar verildiğini belirtti.

BOZDAĞ'A TEŞEKKÜR

İkiz, birliğin 20. kuruluş yıldönümü olmasının da toplantıya ayrı bir önem kattığını vurgulayarak, "Birliğimiz için olumlu geçen toplantıda, Akdağmadeni ve Yerköy belediyelerimizin katılımları onaylandı. Toplantımıza Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ'ın da katılımları bizleri ayrıca gururlandırdı. Toplantı sonunda Sorgun'da bulunan jeotermal tesislere teknik gezi düzenlendi. Birliğimize üye belediyeler adına olumlu bir toplantı geçirdik" dedi.