Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla göreve başladığı 4 aylık sürede, Akdeniz sınırları içindeki bütün mahalleleri ziyaret etti. Bu ziyaretlerinde hizmet birimlerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Pamuk, aynı zamanda muhtarlar, mahalle sakinleri ve esnafla da bir araya gelerek sorun, talep ve şikayetlerini dinleyip, program dahilinde çözümünü sağladı. Acı günlerinde de vatandaşları yalnız bırakmayan Pamuk, taziyelerinde onların yanlarında olup acılarını paylaştı.
Başkan Pamuk, yaptığı açıklamada, kentte göreve başladığı ilk günden itibaren Akdeniz'e ve sakinlerine, talep ettikleri hizmetleri sunmanın yoğun çabası içinde olduklarını belirtti. Pamuk, 'Gerek merkez gerekse merkeze uzak kırsalda bulunan mahallelerimizi her fırsatta ziyaret ediyor, insanlarımızı dinliyoruz. Ayrıca sınırlarımız içindeki okul, cami, sağlık ocağı gibi kurumları da ziyaret ederek yetkililerden bilgi alıyor, varsa taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunları, taleplerini yerinde tespit ediyoruz. Ardından bu talepleri çalışma planı ve programına dahil ediyoruz. Mesai arkadaşlarımız ve sahada çalışan teknik personelimizin büyük özverisi ve fedakarlığı ile gece-gündüz, cumartesi-pazar demeden halkımıza ve kentimize hizmet için görev başındayız. Akdeniz sakinlerinin bize aktardığı, ancak yetkimiz dışında kalan hizmetlere ilişkin taleplerin de ilgili kurumlarla irtibata geçerek çözülmesinde aracı oluyoruz' dedi.
Akdeniz Belediyesi'nin kapılarının herkese açık olduğunu, dileyen herkesin makine ikmal sahasında yer alan teknik hizmet birimlerine 7/24 ulaşarak sorununu aktarabileceğini kaydeden Pamuk, 'Akdeniz sakinlerine, belediyemizin imkanları ölçüsünde yıllarca özlemini duydukları hizmetleri sunmak için görev başındayız. Bizlere gönüllerini açan insanlarımıza karşı taşıdığımız sorumluluk ve görevin ağırlığının farkındayız. Bu sorumluluk bilinciyle Akdeniz'de hemen her mahallemizde çalışma başlattık. Bu kapsamda yol, asfalt, kaldırım, park, yeşil alan veya okul tadilatı, yaşlı bakım hizmeti, cami temizliği, ev onarımı gibi çalışmalarla her mahallede hizmet veriyoruz. Başlattığımız ve belediye imkanlarını en verimli ve etkin şekilde kullanarak sürdürdüğümüz hizmet atağıyla Akdeniz sakinlerine, ihtiyaç duydukları bütün hizmetleri en kısa sürede sunarak ilçemizi bir cazibe merkezine dönüştürme gayreti içindeyiz' ifadelerini kullandı.

Başkan Pamuk’un mahalle mesaisi