Edremit Öğretmenevi'nde verilen kahvaltılı basın toplantısına AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve yerel basın temsilcileri katıldı. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, 'Artık kalfalık dönemini geride bıraktık, şimdi ustalık dönemimizdeyiz. Daha önce atamayla göreve gelmiştik, 24 Eylül'de yapılan kongrede delegelerimizin oyları ile tekrar göreve getirildik. Bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız ve eskiden daha da çok çalışacağız. Eskiden yönetim kurulu 30 kişiden oluşuyordu, Genel Merkezin aldığı karar ile yönetim kurulu sayımız 25'e düşürüldü. Amacımız halkımızın her türlü sorunlarıyla yakından ilgilenmek ve Edremit ilçemizi 47 mahallesiyle kucaklayıp, sorunlarına çözüm bulmaktır. Partimizin kapısı herkese açıktır. Her hafta Salı günü, 'Halk Günü' yaparak, vatandaşlarımızın sorunlarını birebir dinliyoruz. Diğer günler mahalleleri tek tek gezerek, esnaf ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 2019 seçimlerinde belediye'yi kazanarak, AK Parti bayrağını Edremit'te dalgalandırmaktır' dedi.
İmamlara nikah kıyma yetkisinin verilmesi konusundaki eleştirilere de değinen Başkan Örkçü 'CHP artık bu zihniyeti bırakması lazım. Normal bir belediye nikah memuru nasıl bir devlet memuruysa, müftü de devlet memuru. Nasıl ki denizlerde kaptan nikah kıyabiliyorsa, müftüler de nikah kıyabilir. CHP zihniyeti iyice gerici bir zihniyete dönmeye başladı' dedi.
Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Ankara TBMM'ye yapılan ziyaretten bahseden Başkan Örkçü, bakan ve milletvekilleriyle yaptıkları görüşmelerden müjdeli haberlerle döndüklerini söyleyerek, önümüzdeki günlerde bu güzel haberleri basınla paylaşacaklarını da söyledi. Toplantı sonunda basın mensuplarının soruları cevaplandırıldı.

Edremit AK Parti’nin yeni yönetimi basına tanıtıldı