Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış sezonunda hizmete girmesi planlanan Çambaşı Kayak Merkezi'ni sıcak asfalta kavuşturulduğunu söyledi.

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) tarafından işletilecek ve günde yaklaşık 2 bin 500 kişiye hizmet verecek olan tesisin kış sezonunda faaliyete geçeceğini kaydeden Yılmaz, bölgede son çalışmaların tamamlandığını aktardı.

Yılmaz, bölgede 7 bin metrekare alanda asfaltlama çalışmasının yürütüldüğü bilgisini de vererek, şunları aktardı:

"Bu yıl hizmete açacağımız, Türkiye'nin denize en yakın tesislerinden biri olan Çambaşı Kayak Merkezimizde 7-24 esaslı yürütülen sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz tarafından tesis içerisindeki bütün yollarda ve otopark alanında sıcak asfalt çalışması yapılarak 7 bin metrekare alan sıcak asfalt ile buluşturuldu. Ordumuzun turizminin gelişimine yönelik önemli bir marka olan Çambaşı yaylamızın cazibesi, açılacak tesisle birlikte daha da artacak. Karadeniz'de kış turizmine büyük katkı sağlayacak olan kayak merkezimiz, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kayak merkezi olma özelliğini taşıyacak."