İkili, ilk ziyaretini 1994 yılında Şırnak'ta şehit düşen Deniz Piyade Er Erdoğan Dindar'ın annesi Emine Dindar'a gerçekleştirdi. Şehit annesi ve kardeşi ile bir süre sohbet edip, sorunları olup olmadığını soran İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, anne Emine Dindar'a çiçek verdi.

İkili, daha sonra 1996 yılında teröristlerle çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Cengiz Durak'ın annesi Asme Durak'ı ziyaret etti. Şehit annesi ile bir süre sohbet eden İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, 'Dünya bir imtihan yeri. Hepimiz çeşitli imtihanlardan geçiyoruz. Sizin imtihanınız bizimkinden daha zor fakat Rabbim sizlere sabrı vermiş. Biz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak elimizden geldiğince sizlerin peşindeyiz, sizleri yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Sağ olsun dernek başkanımız Necati Bey de bu konuda çok duyarlı. Sürekli sizlerin yanında olmaya özen gösteriyor. Bir ihtiyacınız, bir derdiniz olur ise, bizim çözebileceğimiz her ne olursa bizim için emirdir' diye konuştu.

Şehit Annesi Asme Durak ise, 'Çok şükür bir derdimiz sıkıntımız yok. Rabbim bizi bugünlerden geri bırakmasın. Gelip ziyaret etmeniz bizleri çok mutlu ediyor' ifadelerini kullandı.

İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve Dernek Başkanı Necati Yılmaz, Şehit Cengiz Durak'ın seneyi devriyesi dolayısıyla şehit annesi Asme Durak'a şehidin anısına bir plaket takdim ettiler.
İkili son olarak 1990 yılında kaçakçılarla çatışma esnasında düştüğü çayda boğularak şehit düşen Jandarma Er Maksut Küçük'ün annesi Fatma Küçük'ü Reşadiye Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Müdür Yardımcısı Aygün, 'Acınız çok büyük. Bizim elimizden gelen ise sizin acınızı paylaşmak ve hafifletmeye çalışmak. Fırsatımız zamanımız olunca sizleri ziyaret ederek, programlar düzenleyerek bunu yapmaya çalışıyoruz. Sizin dualarınız bizim için çok önemli. Sizlerin duası hürmetine bizler de iyi oluyoruz' diye konuştu.

İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve Dernek Başkanı Necati Yılmaz, şehit annesi Fatma Küçük'e plaket verdiler.