8. Uluslararası Aerobic Cimnastik Open Turnuvası'na, Manisa Büyükşehir Belediyespor cimnastik şubesi sporcuları damga vurdu. Turnuvada milli takım adına mücadele eden yeşil-beyazlı sporcular Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş, Nil Deniz Bal, Seran Solak ve Sude Sözcü başarılı performanslarıyla madalyaları topladı. Yeşil-beyazlı sporcular milli takım adına mücadele ettikleri turnuvadan 8 madalya ile yurda döndü.
Ayşe Begüm Onbaşı tek bayanlarda birinci, Mehmet Ercoş tek erkeklerde birinci, Mehmet Ercoş-Ayşe Begüm Onbaşı çiftlerde birinci, Nil Deniz Bal tek bayanlarda birinci, Seran Solak-Nil Deniz Bal-Sude Sözcü trioda üçüncülük elde etti.

Altın kız onurlandırıldı
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un cimnastikte yükselen yıldızı Ayşe Begüm Onbaşı turnuvada en yüksek notu alması dolayısıyla da ödüllendirildi. Onbaşı, eski teknik kurul başkanı President Maria Mineva'nin anısına verilmiş olan kupayla ödüllendirildi. Turnuvada milli takım adına başarıyla mücadele eden yeşil-beyazlı cimnastikçileri kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, 'Katıldıkları turnuvalarda aldıkları derecelerle adlarından sık sık söz ettiren cimnastik takımımız önemli bir başarıya daha imza attı. Sporcularımız milli takım adına mücadele ettikleri turnuvada 8 madalya toplayarak gurur kaynağımız oldu. Takımımızı ve ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımızı tebrik ediyor, bizlere yaşattıkları bu güzel duygu için kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.

Manisa Büyükşehir’in cimnastikçileri dünyada da durdurulamıyor