Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çakırlar Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Taşçı, rutin belediyecilik çalışmalarını en üst düzeye çıkardıklarını ve öncelikli eksikliklerin giderilmesi başta olmak üzere mahallelerdeki sorunların çözüme ulaştırıldığını kaydetti.

KAPSAMLI ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ

Mahallelerde sürekli bir çalışma halinde olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, "Büyükşehir Belediyesi ile Atakum Belediyesi, işbirliği içerisinde hareket ederek özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim alanlarına yönelik kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz. Söz konusu hizmetse, durmak ya da duraksamak olmaz. Bu anlamda özellikle üst kesimlerde kalan mahallelerimize yönelik geniş çaplı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde hareket ediyor ve özellikle eskiden köy olan ama son düzenleme ile mahalle statüsü kazanan yerleşim alanlarını hak ettikleri hizmetlerle buluşturuyoruz" diye konuştu.

ŞAŞKINLIK YAŞIYORUZ

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yla incelemelere katılan Çakırlar Mahallesi Muhtarı İlhamı Deniz ise şunları söyledi: "Mahalle statüsüne geçtikten sonra kafamızda soru işaretleri vardı. Gerçekten şehrin merkezindeki mahalleler gibi mi olacağız diye merak ediyorduk. Köyden mahalle statüsüne o kadar çabuk şekilde geçtik ki, bunun şaşkınlığını yaşıyoruz. Yollarımız yapıldı, eksiklerimiz giderildi. İlçe merkezindeki mahallelerden fiziksel olarak pek bir farkımız kalmadı. Biz talep ediyoruz, taleplerimiz kısa sürede gerçekleşiyor. Köy statüsünden mahalle statüsüne sözde değil özde geçtik. Bu durumdan en çok da mahalle sakinlerimiz memnun oluyor. Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz."