Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi tarafından 'Hedef 1 Milyon Üye' etkinliği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın katılımıyla Bayraklı Tac Mahal'de gerçekleştirildi.

'NE GEREKİYORSA HEP BERABER YAPMALIYIZ'
Fenerbahçe'ye el birliği ile sahip çıkılmasını ve bu noktada üyeliğin önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, 'Üye olursanız hem sivil toplum örgütü olarak kimliğimizi bütün ülke dünya biliyor. Ama bu kimliğimizi daha da sağlam hale getirmek için kulübe sahip olmak lazım. Kulübe üye olduk ne yapacağız değil, kulübe her zaman gelebilirsiniz. Kulüple yazışabilirsiniz, bizlere yol gösterebilirsiniz. Sadece benim şahsımla ilgili demiyorum, kulüp yönetimiyle diyalog kurabilirsiniz. Kulüp için ne yapılması gerekiyorsa hep beraber yapmak lazım. Bizlerin çok üreteceği bir şey yok. Çünkü zaman yetmiyor. Bizler hepimiz baktığınız zaman amatörüz. Bizler bu işe zevk için başladık. Bu işe başlayalım dedik, zaman içerisinde kendimizi ve zamanımızı aşmış durumdayız. Zaman yetmiyor. Bütün Fenerbahçelilerin kulübe sahip çıkması lazım. Kulübümüzü daha ileri götürmek içinde el birliği ile çalışmamız lazım' diye konuştu.

'ÖNEMLİ BİR MARKANIN ORTAĞINI ÜYE YAPTIK'
Yurt dışı ziyaretinde önemli bir markanın ortağını da üye yaptığını belirten Aziz Yıldırım, 'Yurt dışında önemli bir markanın ortaklarından biri geldi yanıma, 'Ben Fenerbahçeliyim Başkanım, şöyle böyle. Tribünde aile, çocuklar 3-4 tane yerimiz var. Hep geliyoruz, şöyle yapıyoruz'. Anlatıyor da anlatıyor. Sonunda peki kulübe üye misin dedim, 'Hayır değilim' dedi. 'O zaman seni üye yapacağız' dedim, kartını aldım. Sabah telefon ettim bilgilerini verdim. Yurt dışından dönünce pazartesi üye yapacağız' diye konuştu.
Kulüp üyeleriyle tek tek sohbet eden Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarların fotoğraf isteklerini de kırmadı. Yıldırım, ardından 'Hedef Bir Milyon Üye' etkinliği kapsamında yeni üye olanlara da rozet taktı.