EMEKLERE YAZIK OLDU

Play-Off iddiasını devam ettirebilmesi için Alima Yeni Malatyaspor'u yenmesi gereken Samsunspor, sayısız gol fırsatından yararlanamadığı maçtan golsüz eşitlikle ayrıldı, umutlarını tüketti, bir sezonun emeklerine yazık oldu. Teknik Direktör Engin Korukır ise maçın ardından görevini bıraktığını açıkladı.

HESAPTA YOKTU

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Samsunspor, kendi sahasında Alima Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalarak Play-Off defterini kapattı. Beklenmedik şekilde puan kaybeden Kırmızı-Beyazlı ekip, Vartaş Elazığspor'un Şanlıurfaspor'u yenmesiyle umutlarını kaybetti, sezona havlu attı. Karşılaşmanın ilk yarısında futbol vasatı aşmadı. Buna rağmen Kırmızı-Beyazlı ekip, Murat Gürbüzerol ile bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. İlk devre 0-0 tamamlanırken umudunu devam ettirebilmesi için üç puana ihtiyacı olan Samsunspor, ikinci 45 dakikada galibiyet için yüklendi. Maçın 63. dakikasında Canberk'in şutunu kaleci Ertaç çeldi.

NELER KAÇTI NELER

71'de Murat'ın şutunda savunma topu çizgi üzerinden çevirdi. Kendi kalesinde de tehlikeler yaşayan Samsunspor'da Bekir, kurtarışlarıyla rakibe geçit vermedi. Malatya savunmasında açıklar bulan Kırmızı-Beyazlı ekip, 73'te Mustafa ve 75. dakikada Ekigho ile pozisyonlardan sonuç alamadı. 80. dakikada savunmanın arkasına sarkan Fatih Kılıçkaya'nın aşırtma vuruşu, üstten auta gitti. 82. dakikada Mustafa Sevgi, kırmız kart gördü, Samsun 10 kişi kaldı. Uzatma bölümlerinde Eikigho çok net iki pozisyondan sonuç alamayınca; Samsunspor, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı, Play-Off umudunu kaybetti.