90 DAKİKA TEPKİ

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, 90 dakika boyunca başta Teknik Direktör Engin Korukır ve Ofoedu'ya olmak üzere takıma tepki gösterip, açtıkları pankartlarla protesto etti. Maç sonunda ise Korukır, bazı taraftarlarla tartıştı.

HEDEFTE 2 İSİM VARDI

Samsunsporlu taraftarlar, Alima Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta tepki ve protestolarıyla dikkat çekti. Taraftarların hedefinde başta hafta içerisinde, "Taraftara göre takım kurmam" şeklinde açıklama yapan Teknik Direktör Engin Korukır ile son dönemde futboluyla tepki çeken Ofoedu vardı. Maraton tribününde yer alan Söğütlübahçeliler, sahaya arkalarını dönüp, tribünde, "Ruhsuz topçu istemiyoruz" yazılı pankart açarak tüm takımı protesto etti.

MAÇ SONU TARTIŞMA

Şehzadeler Taraftar Derneği üyeleri de hem Teknik Direktör Engin Korukır hem de Ofoedu'ya maç boyunca yapılan tezahüratlarla tepki gösterdi. Taraftarlar, Korukır'ı istifaya davet etti. Taraftarlar, diğer futbulculara da tepki gösterdi. Korukır, karşılaşma sonunda ise kendisine tepki gösteren taraftarların yanına gitti. Burada yaşanan tartışma fazla büyümeden bitti.

TARAFTAR YANLIŞ YÖNLENDİRİLMİŞ

Teknik Direktör Engin Korukır, "Üzüldüğümüz bir şey var. Herhalde taraftarımızı hafta başında antrenmanda yaptığımız açıklamalardan dolayı yanlış yönlendirmişler. Bana, 'Ofoedu'ya karşı taraftarın çok tepkisi var' diye sorulmuştu. Bu taraftarlar bana böyle tepki göstermez. Çünkü onlar çok karakterli insanlar. Onların bilmediği bir şeyler var. Benim söylediğim, 'taraftarımıza 20 tane 100 tane kağıt, kalem versek hepsi ayrı ayrı takım yapar, hepsinin takımı ayrı olur' dedim. Söylediğim bu. Bu taraftara hakaret midir?' dedi.

Şirinler Taraftar Grubu üyeleri, Engin Korukır ve takıma tepki göstermedi. Kendileri için ayrılan bölümde takıma tezahüratlarla destek olan Şirinler, karşılaşma sonunda stattan son derece hüzünlü şekilde ayrıldı.