Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, kendisi gibi ilk günü galibiyetle noktalayan İstanbulspor Beylikdüzü'ne 60-49 mağlup olarak büyük bir fırsatı tepti.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Play-Off Final Grubu'nda ilk maçını kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, ikinci günde İstanbulspor Beylikdüzü ile karşılaştı. Kazananın büyük bir avantaj yakalayacağı maça İstanbul temsilcisi iyi başlayıp ilk periyodu 17-8 önde kapattı. İkinci çeyrekte Anakent farkı kapattı (26-29). Maçın üçüncü periyodunda İstanbul Beylikdüzü'nün 44- 38 üstünlüğü vardı. Son çeyrekte Anakent, rakibin savunmasını geçemezken, potasında da kolay sayılar gördü. Samsun ekibi, maçı 60-49 kaybederek, büyük bir fırsatı tepti. Kırmızı- Beyazlılar, bugün ise Isparta Grubu'nun son maçında Bursaspor'la kozlarını paylaşacak.

KAZANMALIYDIK...

Başantrenör Ali Burgul, "Rakip takımı tebrik ediyorum. Akıllı oynadılar. Biz kötü oynadık. Hem boş şutları kaçırdık hem de takım gibi oynamadık. İnşallah düzeltiriz. Çünkü ya düzeltirsin ya dibe gidersin. Önümüzde dört maç daha var. Üzgünüm. Kazanmamız gereken bir maçtı" dedi.