Romanya'da Viitorul takımının başında olan fakat gelecek sezon takımdan ayrılması beklenen Gheorghe Hagi, bir yardım kuruluşunun düzenlediği futbol turnuvasında takımların bir tanesinin teknik direktörü olmak için İstanbul'a geldi. Aynı zamanda Galatasaray - Beşiktaş derbisini izlemek için Galatasaray yönetiminden bilet talep eden Hagi'nin, bu talebinin olumlu karşılanmasıyla derbide tribünlerde olması bekleniyor.

Bilindiği gibi gelecek sezon Romanya'da teknik adamlık yapmayacağı ifade edilen Hagi'nin, Rus ekiplerinden Rubin Kazan ile anlaştığı ve gelecek sezon yüksek ihtimalle Rubin Kazan'ın başında olacağı iddia ediliyor.

Bazı basın kuruluşlarında Hagi ile Galatasaray yetkililerinin transfer görüşmesi yaptığı iddia edilse de, Rubin Kazan ile birçok konuda anlaşan Hagi'nin Türkiye'ye gelmesinin zor olduğu ifade ediliyor. Hagi'nin İstanbul'a gelmesiyle birlikte Galatasaray taraftarında transfer heyecanı yaşanırken, bu heyecanının olumlu sonuçlanmasının imkansız olduğu dile getirildi. Yine de İstanbul'a gelen Hagi ile Galatasaray yetkililerinin transfer görüşmesi yapıp yapmayacağı merak ediliyor.