Samsun Karadenizin en önemli şehri olarak Anadolu'dan bir yatırımcı daha aldı. Hızla gelişen büyüyen bir şehir olan Samsun'da artık otomotıv sektöründe yatırımcılar gelmeye başladı. Sivasta yıllarca otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ofz Peugeot Bayisi artık Samsun'da faliyetlerine 4600 metrekare kapalı, 2500 metrekare açık toplam 7500 metrekare alan içerisindeki plazasında faliyetlerine başladı.

SAMSUN ÖNEMLİ BİR KENT

Sivas'ta Türkiye'nin önde gelen dört büyük Araç şirketlerinin bayiliğini yapan, eğitim, inşaat alanlarında faaliyet gösterdiklerini bildiren Ofz Otomotiv Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oflaz, "Bbizler Samsun şehrinde Peugeot firmasının hakettiği yere gelmesi için buraya yatırım yapma kararı aldık. Samsun şehri bizim için çok önemi vardır. Samsun'da Peugeot müşterilerimiz bizler için en değerli varlıklarımızdır. Satış ve servis olarak bizler yıllardır sektörde edindiğimiz bilgi, birikim ve tecrübemizi bu güzel şehrin guzide insanları için harcayacağız. Samsunlulardan ricamiz, araç almadan mutlaka bize uğrasınlar. Peugeot yeni araçlarımızı görmeden karar vermesinler. Çünkü Peugeot yeni araçlarıyla 2016 yılında sektörde fark atacaktır" dedi.

SAMSUNSPOR'UN YERİ SÜPER LİG

Peugeot Ofz Otomotiv Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Oflaz aynı zamanda Sivasspor Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğunu belirterek, "Samsunspor'un hakettiği yer süper ligtir. Samsunspor'un hakettiği lige döneceğine inanıyorum. 2016 Yılı itibaren resmi açılışını gerçekleştireceğimiz plazamızın Samsun için hayırlı olmasını diliyorum. Samsun Peugeot Ofz olarak siz değerli Samsunluları bize uğramadan araç almamalarını tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.