Fatihspor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sokak Futbolu Turnuvası, bu yıl vefa niteliği taşıyacak. Fatihspor Kulübü Başkanı Ali Anıl, "Ülkemizde yaşanan terör olaylarından vatanımızın birlik ve beraberliğini korumak için canlarını ortaya koyan şehitlerizin ismini yaşatmak için turnuvaya, "Şehitlerimize Saygı Futbol Turnuvası adını verdik. Tüm takımlara da şehitlerimizin isimleri verilecek" dedi

BAŞVURULAR BAŞLADI

Her yıl sportif ve sosyal bir çok projeye imza atan Fatihspor Kulübü, bu yıl da geleneksel hale gelen Sokak Futbolu Turnuvası için hazırlıklara başladı. İlkadım Fatih Parkı'nda düzenlenecek turnuvada bu yıl bir anlamda şehitlere vefa yapılacak. Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası adı altında oynanacak olan şampiyonada takımlara da şehit ve gazilerin isimleri verilecek. Turnuva için ön kayıtlar başlarken, Fatihspor Başkanı Ali Anıl, şimdiden tüm Samsunluları davet etti. Turnuvaya katılmak isteyen takımların, kaptanlarıyla birlikte gerekli evraklarla Fatihspor'a başvuru yapabileceği ifade edildi.

HER ZAMAN KALBİMİZDELER

Başkan Ali Anıl, "Her yıl düzenlediğimiz ve bu yıl 7'sini gerçekleştireceğimiz 'Sokak Futbol Turnuva'sı, bu yıl ülkemizde yaşanan terör olaylarında vatanımızın birlik ve bütünlüğünü korumak adına canları pahasına mücadele eden şehitlerimizin hatıralarını ve isimlerini yaşatmak adına 'Şehitlerimize Saygı Futbol Turnuvası' adıyla yapılacak. Turnuvaya katılacak takımların isimleri de şehit ve gazilerimizin adından oluşacak.Görevi başında şehit düşen polis ve askerlerimizin isimlerini takımlara verilecek. Şehitlerimizin adının yaşatılması, her zaman kalbimizde yaşadıklarının bilinmesi için böyle karar aldık" dedi.