İstifası kabul edilmeyen ve en kısa sürede başkan ile konuşup kulüpteki geleceği hakkında sağlıklı karar vereceğini belirten Korukır, "Mukavelemin devam etmesi önemli değil. Taraftardan böyle bir tepki beklemiyordum. Bunu hak etmedik. Böyle olmamalıydı. Canları sağolsun. Asla taraftara tavır almadım. Bu çok büyük haksızlık. Suçumuz ne. Günahımız ne?" dedi.


BAŞKANLA KONUŞUP KARAR VERECEĞİZ
Alima Yeni Malatyaspor maçının ardından görevi bıraktığını açıklayan fakat istifası yönetim kurulu tarafından kabul edilmeyen Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, önemli açıklamalarda bulundu. Alima Yeni Malatyaspor maçının ardından görevi bıraktığını belirten Korukır, "
"Ancak istifam kabul edilmedi. Kayseri Erciyes maçına çıkacağım. Başkanımız Erkurt Tutu ile bugün veya yarın, en geç Kayseri Erciyes maçına kadar oturup konuşacağım. Mukavelemin devam etmesi önemli değil. Ya bir maça çıkarız ya da devam ederiz. Doğrusu neyse ona karar vereceğiz" dedi.


TEPKİYİ HAK ETMEDİK
Cumartesi günkü maçta taraftarın kendisine tepki göstermesinede değinen tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Taraftarımızı kim nasıl yönlendirdi, bilemiyorum. Fakat biz bunu hak etmedik. Ben hafta içi yaptığım açıklamada kötü bir şey söylemedim. Taraftarımızı seviyorum ve bunu her fırsatta dile getirdim. Neden hakaret edeyim. Ne ben ne de oyuncularım bu tepkiyi hak etmedi. Sanki ben taraftarı istemiyormuşum gibi bir hava oluşturuldu. Böyle bir şey olabilir mi?."

YAPILAN BÜYÜK HAKSIZLIK
"Hangi küfürü hak ettim ben. Böyle olmamalıydı. Camiada kimseye saygısızlık yapmadık. Sözlerim yanlış anlaşıldı. Canları sağolsun. Bu kulüpte çalıştığım için çok mutluyum. Ne maddiyat ne başka bir şey düşündüm. Görevimizi yaptık aslanlar gibi. Asla taraftara tavır almadım. Taraftarla en ufacık sorunum yok. Hiçbir yerde böyle bir şey yaşamadım. Taraftarımıza saygısızlık yapmadım, hakaret etmedim. Açıkçası böyle bir tepki beklemiyordum. Bu çok büyük haksızlık."

BİZİM SUÇUMUZ NE?
"Bu kulübün gerçek sahipleri taraftardır. Bunu kimse inkar edemez. Suçlu bizmiyiz. Kabahat benimse çekerim. İnsanım ben. Hata yapmışta olabiliriz. Ellerini vicdanlarına koyup öyle değerlendirsinler. Belki buradan ayrılıp gideceğim. Bu taraftar yine gönlümde olacak. Canları sağolsun. Günahımız ne. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Riskli dönemde takımı aldım bu noktaya getirdim. Bütün Türkiye beni takdir ediyor. Son maçta da çok iyi oynadık."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU