Samsun'da 8 okulun katılımıyla düzenlenen Liseli Gençler Plaj Futbolu Turnuvası başladı. Takımlar ilk günde kazanabilmek için büyük bir mücadele içine girerken, kıran kırana karşılaşmalar büyük ilgiyle izlendi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve SPor Bakramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseli Gençler Plaj Futbolu Turnuvası başladı. Atakum Gençlik Merkezi önündeki sahil alanında düzenlenen turnuvaya 8 okul katılıyor. 16 Mayıs'taki finallerle son bulacak turnuvada dün ilk gün karşılaşmları oynandı. Organizasyon Sorumlusu Erdem Okandan, "Amacımız gençlerimize spor yaptırmak. Havaların da güzel olduğu bu dönemi fırsat bilerek plaj futbolu turnuvası düzenliyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Güven Özyurt da bu turnuvayı çok önemsiyor. Tüm takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

ÇİÇEK, KURALLARI ANLATTI...

Üst Klasman Futbol ve Plaj Futbolu Hakemi Samet Çiçek, turnuva öncesi takımları oyun kuralları konusunda bilgilendirdi. Çiçek, karşılaşma içerisinde de oluşan pozisyonların ardından oyunculara kurallar hakkında bilgiler verdi.

Selçuk KAYA