Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü'nden milli sporculara, anneleri ve antrenörlerine Samsunum 1 Gemisi'nde yemek verdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Anneler Günü'nden anlamlı bir organizasyona imza attı. Samsun'daki milli sporculara, annelerine ve antrenörlerine Samsunum 1 Gemisi'nde yemek verildi. Yemeğe, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdür Vekili İsmail Tekin, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Aşkın Atan, Muhasebe Şube Müdürü Mustafa Turgut da katılanlar arasındaydı.

İl Müdür Vekili Tekin, "Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve İl Müdürümüz Güven Özyurt programlarının yoğun olmasından dolayı programımıza katılamadılar ve sizlere selamlarını ilettiler. Çok değerli annelerimiz, eşleri ve çocukları, bizler böyle bir faaliyet düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

STRES ATTILAR...

Sporcular bu yemekle hem aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdi hem de yoğun geçen müsabaka programlarının arasında stres atma şansı yakaladı.