Grand Atakum Otel, Travel Turkey İzmir Fuarı'nda katılımcı olarak yer aldı. Bu yıl 9'uncusu düzenlenen fuarda Karadeniz'e ve özellikle Samsun'a ilgi oldukça yüksekti.

SAMSUN PİLOT ŞEHİR

Fuar hakkında bilgi veren Grand Atakum Otel yetkilileri, "Fuar süresince standımızı ziyaret eden seyahat acentaları, tur operatörleri ve otel yetkililerinden edindiğimiz izlenimler doğrultusunda 2016 yılı için Samsun'un Karadeniz destinasyonunda daha ön planda olacağını düşünüyoruz. Özellikle kültür turlarında Samsun başlangıçlı ve Samsun bitişli turların önümüzdeki yıl, önceki yıllara nazaran daha fazla gerçekleşeceği kanaatindeyiz. Yapılan görüşmelerde Orta Karadeniz'de Samsun'un pilot şehir olması ve Samsun merkezli olacak şekilde çevre bölgelere günü birlik turlar düzenlenerek şehirdeki geceleme süresinin arttırılabileceği gündeme gelmiştir. Grand Atakum Otel olarak biz de Samsun'da kalış süresinin artması arzusundayız. Çalışmalarımıza bu doğrultuda hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

ÇOK SAYIDA ZİYARETÇİ

Yetkililer açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Fuarda bir başka dikkat çeken konu ise Samsun ve çevresinin geçmiş dönemlere göre daha fazla tanıtılmasıydı. Samsun'un kendi standını da çok sayıda kişinin ziyaret ettiği gözlerden kaçmadı. Grand Atakum Otel olarak biz de Samsunumuza gösterilen ilgiden mutlu olduk. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Samsun turizmi için fuarlarda yer almaya devam edeceğiz."