Medicana International Samsun Hastanesi kurumsal anlaşmalarına Salıpazarı Ziraat Odası Başkanlığı ile yapmış olduğu sağlık sözleşmesini de ekledi. Sözleşme, Salıpazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Örenç ile Medicana International Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak arasında imzalandı. Protokol gereği; Salıpazarı Ziraat Odası üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük hastane yatırımlarından olan Medicana International Samsun Hastanesi'nin sunmuş olduğu ayrıcalıklı ve kapsamlı sağlık hizmetiyle buluşacak.

KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ

Protokolle ilgili bilgi veren Medicana International Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak, "Yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak, bizleri onurlandırıyor. Bu gün Medicana International Samsun Hastanesi; Medicana Sağlık Grubu'nun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısı konumundadır. Sunmuş olduğumuz dahili ve cerrahi branşlardaki sağlık sağlık hizmetleri yanında özellikli bölümlerden Onkoloji Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Romatoloji, Endokrinoloji bölümleri, tam teşekküllü Fizik Tedavi Hizmetleri ile de Samsun ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktayız. Dahili ve cerrahi branşlarımızda hizmet veren uzman hekim kadromuz ve her geçen gün genişleyen gerek uzman gerekse akademik kadromuzla kaliteli sağlık hizmetimizi ekonomik koşullarla geniş kitlelere ulaştırma amaç ve arzusundayız. Bu vesileyle, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu'na ve üyelerine hastanemizin uluslararası standartlarda sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanabilecekleri bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Salıpazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Örenç ise, "Odamız üyesi meslektaşlarımız ile bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireylerini kapsayacak bu hizmet ayrıcalığının, taraflara fayda getireceğini umuyoruz. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürecinde bu protokol ve işbirliğinin, herkese hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.