6-8 Mayıs tarihleri arasında Amasya'da oynanan, U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup maçlarında, Ordu ilini temsil eden Ünye 1957 Spor U-19 takımı şampiyon olarak 2. kademeye yükseldi. 138 şampiyon takım arasından ilk 24 takım arasına girerek büyük bir başarı elde eden U-19 takımı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

'SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ'

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Çamyar, 'Amasya'da düzenlenen U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup maçlarında, 138 takım arasından ilk 24 takım arasına girerek şampiyon oldunuz ve tarih yazdınız. 2. Kademe'ye yükselerek ilimizi temsil etmeye devam edeceksiniz, sizlerle gurur duyuyoruz ve alınlarınızdan öpüyoruz' dedi.

YENİ SPOR SAHALARI GELİYOR

Elde edilen başarının Ünye'de altyapının çok daha iyiye doğru gittiğinin bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Başkan Çamyar, 'Biz, Cevizdere havzasını bir spor merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Orada Milli Emlak'a ait olan arazinin tahsisi ile ilgili hukuki altyapı sürecini tamamladık. Bir kulüp binası inşa ederek oradaki sahaların kullanılması sureti ile gençlerimizin sporla meşgul olmasını ve şampiyonlar yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bizler, hep size destek vererek yanınızda olduk, bundan sonraki süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Ünye 1957 Spor Kulübü Altyapı Antrenörü Arif Bacacı ise Şampiyonluk sürecini değerlendirerek zorlu maçlar sonrası şampiyon olduklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.