Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini, Samsun'un İlkadım İlçesi açılacak olan Özel Hatem Okulları Genel Müdürü Uğur Bilge ile Psikolog Neslihan Gürler ziyaret etti. Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun ile görüşen Bilge okulla ilgili bilgi verdi.

Haber Medya'nın çalışma ofislerine hayran kalan Bilge, Haber Medya'ya başarı diledi. Bilge, yeni açılacak okullarının ana sınıfından liseye kadar olacağını belirterek, "Okulumuzda öğrencilerimiz için her türlü sosyal imkan bulunacak. Samsun'da başka okulda bulunmayan aktivitelere imza atacağız" dedi.

Bilge ve Gürler'e, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu çalışma ofisleri gezdirdi.
Psikolog Neslihan Gürler ise, "Bugün 10 Mayıs Dünya Piskologlar Günü. Bundan dolayı tüm piskologların gününü kutluyorum" diye konuştu.

Dilber BAHADIR