Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi kapsamında SES Okulları'nda öğrencilere eğitim verildi. Samsun Valisi İbrahim Şahin, Dünya'da eşi benzeri olmayan bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Öğrencilere mutlaka bir spor branşıyla ilgilenmeleri nasihtinde bulunuyorum" dedi

OKULLARDAN OLİMPİYATLARA
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi' tanıtımının protokol açılışı Samsun SES Okulları'nda gerçekleşti. Açılış törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran katıldı. 3 gün sürecek olimpik tanıtım günlerine 3 bine yakın öğrenci katılıyor.


DÜNYADA BENZERİ YOK
Açılış öncesi konuşan Türkiye Milli Olimpiyatlar Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Porsun, "Dünya'da tek olan bu projemiz sayesinde bir buçuk milyon öğrencimizi sporla buluşturduk. Burada amacımız spor kültürünü, sağlıklı beslenmeyi ve çevre kültürünü öğrencilerimize aşılıyoruz.Samsun ayağında da bu projeyi en iyi şekilde tanıtıp daha çok öğrenciyi sporla iç içe hale getireceğiz" dedi. Samsun Valisi İbrahim Şahin ise, "Çok güzel bir projeye ev sahipliği yapıyoruz. Dünya'da eşi benzeri olmayan bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sizlere buradan bir nasihatte bulunuyorum. Tüm öğrencilerin mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerekiyor" diye konuştu.

PLAKET VERDİ...

Türkiye Milli Olimpiyatlar Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Porsun, Vali Şahin'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a, Ak Parti Samsun İl Başkanı Göksel'e, Atakum Kaymakamı Bakoğlu'na, Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Özyurt'a, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Demirkıran'a ve SES Okulları Genel Müdürü Batur'a plaket verdi.

SALİM YILDIZ