İki dönem transfer yasağı cezası alan Samsunspor'da mevcut kadroda sözleşmeleri sona erecek oyuncularla görüşmeler Kayseri Erciyesspor maçının ardından başlıyor.

Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Gitmek isteyen olursa kimseyi zorla burada tutamayız. Gönlü bizimle olan, yeni sezonda bizimle bu mücadelenin içerisinde olmak isteyenlerle yola devam edeceğiz" dedi

AYRILMAK İSTEYEN GİDER
Samsunspor'da iç transfer görüşmeleri Kayseri Erciyesspor maçının ardından başlıyor. FIFA tarafından verilen 2 dönem transfer yasağı
nedeniyle Samsunspor, yeni sezon öncesi sadece kadrosunda kiralık olmayan oyuncularla görüşme yapabilecek. Yasak kalkmaz ise dış transfer de oyuncu alamayacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, kiralık olan Ersel, Kone ve Oğuzhan ile mevcut kural gereği yeni sözleşme yapamayacak.

Yaşanacak zorlu süreçte daha büyük sıkıntılarla karşılaşmamak için Samsunspor'da iç transferde hareketlilik başlıyor. 31 Mayıs'ta sözleşmeleri sona erecek olan Musa Aydın, Mehmet Çakır, Taha Yalçıner, Galin Ivanov, Ofoedu ile sözleşmeleri devam etmesine rağmen başka kulüplerden teklif alan bazı oyuncularla da masaya oturulacak.

KİMSEYİ ZORLA TUTAMAYIZ
Görüşmelerde kulübün menfaaleri gözetilerek hareket edilecek. Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Şu ana kadar kimseyle görüşme yapmadık. Kayseri Erciyesspor maçının ardından görüşmelere başlayacağız. Sözleşmesi devam edenlerden gitmek isteyen olursa kal diyemeyiz. Kimseyi zorla burada tutamayız. Ayrılmak isteyene kulübün menfaatleri doğrultusunda kolaylık gösteririz. Ama bizim istediğimiz oyuncularla mutlaka yola devam edeceğiz. Gönlü bizimle olan, Samsunspor'da kalmak isteyen, yeni sezonda bizimle bu mücadelenin içerisinde olmak isteyenlerle yola devam edeceğiz. Samsunspor ve oyuncunun şartları uygun olursa anlaşırız. Aksi taktirde yollarımız ayrılır. Birlike beraberlik içerisinde bizimle olmak isteyenle yola devam edeceğiz" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU