TFF Bölge Müdürlükleri Amatör Karmalar Türkiye Birinciliği Futbol turnuvasına hazırlanan Samsun Karması ile Samsunspor U21 takımı hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 tamamlandı.

UEFA tarafından düzenlenecek olan 2016-2017 UEFA Regions Cup organizasyonunda Türkiye'yi temsilen katılacak takımın belirlenmesi için yapılan TFF Bölge Müdürlükleri Amatör Karmalar Türkiye Birinciliği organizasyonuna hazırlanan Samsun Karması, Samsunspor U21 takımı ile maç yaptı. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, kulüp yöneticileri ve antrenörler yakından takip etti. Mücadeleye hızlı başlayan Samsun Karması, 7. dakikada Eray'ın attığı golle 1-0 öne geçti ve devre bu skorla sona erdi. İkinci 45 dakikada ise beraberlik için yüklenen Samsunspor U21 takımı 63. dakikada penaltıdan Mete'nin attığı golle skora eşitlik getirdi(1-1). Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Samsun Karması ve Samsunspor, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

İLGİ BÜYÜKTÜ...

Maçı TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, eski Samsunspor Teknik Direktörleri Ercüment Coşkundere, Hasan Şengün, Samsunspor Kaleci Antrenörü Nihat Köksal, Samsunspor Yardımcı Antrenörü Kenan Yelek'te izledi.