Giresun'un Görele ilçesinin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi'nde üst yapı çalışmalarına başlandı.

Salih Sinirlioğlu Caddesi Prestij Proje kapsamında meydana yerleştirilmek üzere getirilen fidanların dikimi yapılarak, kaldırım taşları örülmeye başlandı. Belediye Başkanı Tolga Erener, temposu yüksek bir çalışma faaliyetinin yürütüldüğünü belirtti.

Finansmanı kardeş belediye Esenyurt Belediyesi tarafından karşılanan maliyeti 1 milyon 572 bin lira tutarında olan ve toplam 13 bin metrekare alan üzerinde çalışmalara başlanan prestij cadde projesinin yakın zamanda bitirileceğini ifade ederek, 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde projemizin etaplar şeklinde çalışmaları başladı. Kardeş belediyemiz Esenyurt Belediyesi öncülüğünde fidanlarımızı getirttik. Fidanlarımızın dikim çalışmaları tamamlandı. Zeminin kuvvetli bir hal alması, olası bir nedenlerden dolayı zarar görmemesi için betonlama çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık. Alanda son kontrollerde yapılarak hayırlısıyla kaldırım taşlarımızın yerleştirilmesine başlandı. İlçemize sunduğumuz her hizmetin insan odaklı bir anlamı olduğunu belirtmeliyiz. Eksiklikleri tamamlayarak, olmayanı var ederek, kalkınma hedefimizin oranını yükselterek, ilçemizin potansiyeline katkı da bulunmaya devam ediyoruz. Hummalı ve gayretli bir sabır işi icra ediyoruz. Caddemiz de süregelen faaliyetlerin verdiği rahatsızlıktan dolayı da vatandaşlarımızdan özür diliyoruz' dedi.