Günün ilk saatlerinde muhtarlar ile Ihlamur Cafe Restaurant'ta kahvaltı programında buluşan Başkan Tok, hizmet turuna yoğun katılım gösteren muhtarlara teşekkür etti.

Hizmet turu daha sonra Derebahçe Mahallesi'nde yapımında sona yaklaşılan Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatının gezilmesi ile devam etti. Muhtarlara tesisi gezdiren Başkan Tok tesis içinde bulunan salonlar hakkında muhtarlara detaylı bilgi vermeyi ihmal etmedi. Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin ardından muhtarlar ile yeni hizmet binası alanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı hızla devam eden Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi inşaatı, Karadeniz'e eşi benzeri olmayan tamamen kesme taş ve ahşaptan Selçuklu Mimarisi ile Türkiye'ye örnek olacak olan Cami ve Külliye inşaatı ve yapımı tamamlanan tamamen ahşaptan oluşan, doğa ile iç içe, muhteşem deniz manzarasıyla, engellilerin engelsiz şekilde kullanabildiği İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, buralarda da muhtarlara detaylı bilgiler vererek projeleri anlattı. Projelere hayran kalan muhtarlar hizmet turlarında hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Muhtarlar ile uyum ve koordineli bir şekilde iletişimlerini sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gerçekleştirmiş olduğumuz hizmet turlarımıza yoğun ilgi gösteren muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğumuz bu önemli hizmet turlarımızın bir yenisi çok değerli İlkadımlı muhtarlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Çünkü İlkadım ilçemiz oldukça büyük bir alana sahip. Bir mahallemizin sınırı Kavak ilçemize, diğer mahallelerimizin sınırları Atakum ve Canik ilçelerimizdir. Bu anlamda Samsun'un kalbi noktasında olan ilçemizin muhtarının tüm projelerimizi hizmetlerimizi yerinde incelemesi imkansız. Bu sebepten muhtarımızın tamamını bir araya getirerek otobüslerimiz ile İlkadım bölgemizde yapımı devam eden ve yapımına başlanılacak olan projelerimizi yerinde inceleyerek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. İlkadım Belediyesi olarak muhtarlarımız ile oldukça koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurmuş olduğumuz Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz ile istişare içinde uyumla muhtarlarımızla bir araya geliyor, muhtarlarımızın isteklerini ivedi bir şekilde yerine getiriyoruz. Hedefimiz, İlkadım için güzel şeyler yapabilmek. Hepimiz İlkadım için bu görevlere getirildik. Hepimizin amacı bir İlkadım'ı daha ferah, daha modern bir ilçe yapabilmek. Hepimiz aynı amaçla yola çıktığımız için bu yolun sonunda hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bugün ki toplantımıza teşrif eden muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.