Eser Yenenler Karaköy'de bir arkadaşıyla görüntülendi. Milliyet'in haberine göre Yenenler yanında Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyüyak'ın olmayışını esprili bir dille, "Arkadaşlar yeter, sıkıldık birbirimizden. 25 yıldır her gün aynı adamlar birbirini görüyor. Biraz farklı insanlar görmemiz lazım. Biz arada böyle yapıyoruz. Konuşacak bir şeyimiz de kalmıyor, ayrılıyoruz sonra bir sebepten tekrar bir araya geliyoruz" şeklinde açıkladı.

İbrahim Büyükak'ın Zeynep Koçak ile beraber yazdığı ve başrollerini paylaştığı 'Küçük Esnaf' filmiyle ilgili de konuşan Yenenler; "Film harika gidiyor arkadaşlar. Gerçekten çok beğenildi. Bakalım belki ikincisi de olabilir" dedi. İkinci filmde rol alır mısınız? sorusuna ise "Valla bilmiyorum şu anda net bir şey yok. İlk filmde kaşem biraz fazla geldi İbrahim'e. Bütçeleri de yoktu, o yüzden anlaşamadık. Yani arkadaşlar bir Eser Yenenler kolay yetişmiyor. Ücretimi karşılayabilecek duruma gelirlerse neden olmasın, ben de oynarım" sözleriyle herkesi güldürdü.

Son dönemde magazin basınında geniş yankı uyandıran Megastar Tarkan'ın, hayranıyla evlenmesi konusunda da konuşan Yenenler, "Kesinlikle Tarkan'a yakışır bir hareket oldu. Başkası yapsa belki yadırganabilir. Söz konusu Tarkan olunca herkese olağan geliyor. Ama bizim için de sıkıntı oldu bu durum. Şimdi herkes DM'den yürümeye başladı. 'Ben de senin fanınım, bekarım, güzelim. Tarkan gibi biz de tanışabiliriz' gibi mesajlar gelmeye başladı" ifadelerini kullandı.