Bir dizi ziyaretler için Samsun'a gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ağırlayan Başkan Tok, Yılmaz'a tamamlanan, devam eden ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

'ORDU BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYOR'

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Gerek ulusal medyadan gerek sosyal medyadan Enver Başkanımızın başarılı işlere imza attığına şahit oluyoruz. Bu noktada kendilerini ve ekibini teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

'TAKDİRE ŞAYAN PROJELER'

İlkadım Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan projeleri ve hizmetleri 'takdire şayan çalışmalar' olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Samsun'da gerçekleştirdiğimiz programlarımızın ardından İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'u ziyaret ettik. Başkanımız, İlkadım Belediyesi olarak yapmış oldukları ve kısa süre hayata geçirecekleri projeleri bizlere anlattı. Hepsi birbirinden güzel ve özel projeler. Erdoğan başkanımızı ve ekibini tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.