İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Onursal Başkanı Fikret Bıyık, Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Başkanı Enver Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ettiler.

HAVZA OLMAZSA OLMAZIMIZ
Bıyık ve Şahin, Başkan İkiz'e çalışmaları hakkında bilgiler vererek Havza'nın tanıtımı ve kalkınması için yapılabilecekler hakkında istişarelerde bulunuldu. İSDEF Onursal Başkanı Fikret Bıyık, Havza'nın tarihi ve coğrafi özellikleri gereği önemli bir noktada olduğunu belirterek, "İlçemiz için elimizden geleni yapmak zorundayız. Havza bizim için olmazsa olmazımız" dedi.
HADEF Başkanı Enver Şahin ise "Federasyonumuzun katkıları ile İstanbul'da ilçemize iki kardeş belediye kazandırdık. Bundan sonraki süreç içerisinde de çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRMELİYİZ
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, Havza'nın tanıtımı ve kalkınması için yapılacakların değerlendirildiğini belirterek, "HADEF ve İSDEF'in ilçemize katığı değerler ortada. Hemşeri derneklerimiz ile olan ilişkilerimizi daha da geliştirmeliyiz. İlçemizin kalkınması ve tanıtımı için hemşeri derneklerimizin katkıları bizlere çok önemli. Yapılan değerlendirmeler neticesinde inşallah 25 Mayıs günü yapılacak olan resmi kutlamalara tüm hemşeri derneklerimizi davet edeceğiz. Ne kadar çok derneğin desteğini alırsak Havzamızın sesi o kadar gür çıkar. Tüm Havza ve mahalle derneklerimizi Havza'ya bekliyoruz" dedi.