Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelliler İl Spor Merkezi birimi tarafından düzenlenen Engelsiz Spor Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Engelli sporcular kendileri için yapılan yenlikte 16 spor branşında birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

16 BRANŞTA YARIŞTILAR

Samsun Bulvar AVM'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelliler İl Spor Merkezi birimi tarafından düzenlenen Engelsiz Spor Şenliği sona erdi. Samsun il ve ilçelerde bulunan engelli spor kulüplerinin katıldığı şenlikte sporcular 16 branşta Badminton, Tekerli sandalye dansı, bilek güreşi, golf, voleybol, masa tenisi, futbol, empati istasyonu, halk oyunları, basketbol, bowling, bocce, langırt, trambolin, dart ve paten gibi spor alanlarında birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

ÖZYURT SUNDU

Şenliğe katılan ve proğramın sunum görevini üstlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Engelli sporcular, kardeşlerimiz bizlerin adeta yaşam kaynağı gibidir. Onların yüreklerine dokunduğunuzda aslında engelli olmadıklarını göreceksiniz. Ben bu proğramın sunuculuğunu seve seve üstlenerek yapmak istedim. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da özellikle engelli sporcularımıza bakış açısı çok güzel ve çok farklı. Biz il müdürlüğümüz olarak onlara her daim destek olduk ve olmaya devam edeceğiz"dedi.

YAKINDAN İLGİLENDİ...

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, engelli sporcularla yakından ilgilenerek onlarla keyifli vakitler geçirdi.

Salim YILDIZ