Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Hasan Özbulut'un annesi, Ulusal hakem ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şubesi Genel Sekreteri Gökhan Özbulut'un babaannesi 85 yaşındaki Fahriye Özbulut, önceki gün hayatını kaybetmişti. Uzun süredir kalp yetmezliğinden tedavi gördüğü belirtilen Fahriye Özbulut'un cezane namazı Büyük Cami'de kılındı.

SPOR VE SİYASET DÜNYASI

Cenaze namazına AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun amatör kulüp başkan, yönetici ve antrenörleri ile Özbulut ailesinin de sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özbulut, Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

GENİŞ KATILIM...

Galatasaray'dan ayrılan Teknik Direktör İsa Turan, Karagümrükspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş da, Samsun'a gelerek cenazeye katıldı. Ayrıca cenaze töreninde Samsun amatör camiadan tüm kulüplerin başkan, yönetim ve antrenörleri de vardı.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER...

Hasan Özbulut ve Gökhan Özbulut, spor ve siyaset dünyasından önemil kişilerin katıldığı törende taziyeleri kabul etti.

Selçuk KAYA