Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 26. bölümü bu akşam yayınlanacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta Halime ve Kösem arasında kılıçlar çekiliyor.

Kösem, Halime'nin tuzağından son anda kurtuluyor! Sultan Mustafa, saraydan kaçarken yakalanan Osman'ın ölüm emrini veriyor.Halime, Kösem'i bertaraf edebilmek için onu Osman'ı kaçırmakla suçluyor. Büyük bir ihanete uğrayan Kösem, kız kulesine sürgün ediliyor. İskender'in ölmediğini öğrenen Safiye Sultan oğluna kavuşuyor.Ve İskender'i tahta çıkarmak için plan yapıyor!Kösem, Mustafa'nın deliliğini ifşa etmek için harekete geçiyor! İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa'nın ilacı değiştiriliyor! Çocuklarının hayatını güvence altına almak isteyen Kösem, Halime'yi can evinden vuruyor. Kösem Osman'ı tahta çıkarmak için bir saray darbesi yapmaya hazırlanırken, Halime Sultan, şehzadelerin ölüm emrini veriyor! Kösem saraya yetişip evlatlarını kurtarabilecek mi?

Ölümle burun buruna gelen Kösem, saldırıdan son anda kurtulur. Halime'den hesap sormak için saraya geldiğinde ise büyük bir şok yaşar. Halime, Kösem'i Osman'ı kaçırma suçuyla kız kulesine sürgün eder. Kösem suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışırken, en güvendiği insanlardan birinin ihanetine uğrar.

Sultan Mustafa ise saraydan kaçmaya çalışırken yakalanan şehzade Osman'ın ölüm emrini verir. Paşalar ve yeniçerinin tehditiyle köşeye sıkışan Halime'ler için şehzadeleri katletmek o kadar kolay olmayacaktır.

Halime'nin evlatlarına zarar vermesinden korkan Kösem, Mustafa'yı tahttan indirmek için harekete geçer. İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa'nın ilacı değiştirilir. Kalabalıktan korkan Mustafa'nın yaptıkları herkesi şok eder.

Kösem, şehzade Osman'ı tahta çıkarmak için darbe yapmaya hazırlanır. Halime ise tedbirini çoktan almıştır. Kösem sıkışıp kaldığı yerden kurtulmaya çabalarken, cellatlar şehzadeleri öldürmek için gelmektedir. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star'da...