Gelecek sezon için son derece iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına büyük hız verdi. Beşiktaş'ın transfer listesinde birçok futbolcu bulunurken, listede 5 defans, 3 orta saha ve forvetler bulunuyor. Forvet transferi için Gomez'in takımdaki geleceğinin belli olmasının etkili olacağı ifade edilirken, PTT 1. Lig'de forma giyen İzzet Yıldırım'la da Beşiktaş'ın ilgilendiği dile getiriliyor.

Kaleye Fabricio Ramirez'i isteyen Beşiktaş, 1987 doğumlu kaleci için kulübü Deportivo ile iletişime geçecek deniliyor. En önemli mevki olarak kaleyi gören ve kesinlikle bir kaleci alacağı ifade edilen Beşiktaş'ın, Ramirez'i ısrarla istediği söyleniyor.

Stoper mevkisi için Yeni Malatyaspor'un başarılı futbolcusu Kamil İçer'i isteyen Beşiktaş'ın, İçer'le anlaşmaya yakın olduğu ve stoper mevkisinde İçer'in güzel bir alternatif olacağı ifade edildi. Genç yaşı ve mücadeleci futboluyla İçer'in Beşiktaş'a yakın olduğu söyleniyor.

Stoper mevkisi için listede bulunan bir diğer ismin, Liverpool'daki başarılı defans oyuncusu Martin Skrtel olduğu ifade ediliyor. Futbolcuyu transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın transfer için yoğun çaba harcadığı iddia ediliyor.

Orta saha transferlerinde de hummalı bir çalışma yapan Beşiktaş, Idrissa Gueye için Aston Villa'nın kapısını çalacak. Villa'nın ligden düşmesi nedeniyle bu transferin büyük olasılıkla gerçekleşeği ifade ediliyor.

Belki de en sürpriz isimlerden bir tanesi olarak görülen İzzet Yıldırım ise, Karabükspor'la son derece başarılı işlere imza atması ve sağ bekteki mücadeleci yapısıyla Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunuyor. Başarılı bek futbolcusunun Karabükspor'dan ayrılıp Beşiktaş'a gideceği ifade ediliyor.

Bursaspor'un kaliteli futbolcusu Serdar Aziz'le de ilgilenen Beşiktaş, transferi bitirmek istiyor. Çalışkan yapısı ve tekniğiyle Beşiktaş'ın ihtiyacı olduğu söylenen Aziz için, yetkililerin girişimlere başlayacağı ve alternatifli bir kadro kurmak için Serdar Aziz'in kesinlikle takımda yer alması gektiği söyleniyor.

Lyon'un genç ve başarılı orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal için de girişimleri bulunan Beşiktaş'ın, özellikle Ghezzal ile yakından ilgilendiği ve en çok transfer etmek istediği futbolcunun Ghezzal olduğu söyleniyor. 1992 doğumlu Ghezzal'ın trasnfer edilebilmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ndeki performansına göre yüksek bir fiyata satılabileceği de konuşuluyor.

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Samuel Eto'o da Beşiktaş'ın transfer listesinde kendine yer bulurken, Eto'o transferinin zora girdiği ifade ediliyor.

Beşiktaş'ın belki de en bomba transfer çalışması olarak nitelendirilen Radamel Falcao transferi ise, Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği transfer olarak görülüyor. Falcao'nun Gomez giderse Beşiktaş'a geleceği ifade edilirken, Gomez'in boşluğunu Falcao'nun doldurulabileceği ifade ediliyor.