Süper Lig'in en kaliteli kalecilerinden bir tanesi olarak görülen ve EURO 2016'da milli takımın kalesini korumasına kesin gözüyle bakılan Volkan Babacan'ın talipleri bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın hem Volkan Babacan, hem de teknik direktör Abdullah Avcı'yla ilgilendiği iddia edilirken, bugün spor kamuoyuna düşen haberde Beşiktaş'ın Volkan Babacan'ı almak için Başakşehir'e teklif sunmaya hazırlandığı ifade edildi. Bilindiği gibi gelecek sezon için takıma kesinlikle kaleci alacağı bilinen Beşiktaş'ın, özellikle Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek kaliteli bir kaleciyle anlaşacağı ifade ediliyordu. Başakşehir'de bu sezon ortaya koyduğu performans ve kaliteli kurtarışlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Volkan Babacan, Beşiktaş'ın transfer listesine ilk sıradan girdi.

Babacan'ı Galatasaray'ın da istediği ifade edilirken, iki kulübün Babacan için kesenin ağzının açması gerektiği ifade ediliyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle milli kalecinin siyah beyazlılara olumlu baktığı ve gelecek sezon Beşiktaş forması giymek istediği ise yakın çevresi tarafından aktarılıyor.

İlerleyen günlerde, EURO 2016 başlamadan Beşiktaş'ın Başakşehir yönetimine Volkan Babacan için resmi teklifte bulunacağı iddia ediliyor.