Leicester City'nin efsane şampiyonluğunda büyük payı olan ve dünya futbolunu sarsmayı başaran Jamie Vardy'nin peşindeki kulüplerin sayısı gittikçe artıyor. Son olarak, Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın, Vardy için 100 milyon TL'lik teklifte bulunduğu ifade edildi. Leicester City'e 100 milyon TL'lik teklifin yapıldığı fakat City yönetiminin bu teklife henüz olumlu yanıt vermediği ifade edildi. Aynı zamanda West Ham'ın Vardy'e de haftalık olarak ödeyeceği ücret noktasında son derece yüksek bir ücret teklif ettiği ve Vardy'nin City'den United'a gelmesi için fedakarlıkta bulunduğu ifade ediliyor.

İngiliz basınına göre Vardy'nin City'den ayrılması ise son derece zor görünüyor. City'nin, Şampiyonlar Ligi için kadrosunu bozmayacağı, hatta Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sonuç almak istediği ifade ediliyor.

Bu sezon son derece başarılı bir lig geçiren West Ham'da gelecek sezonun planlamaları ise şimdiden başladı. Vardy dışında, Bursaspor'un yıldız futbolcusu Serdar Aziz'le de ilgilenen West Ham'ın, Aziz için Bursaspor yönetimine resmi teklif yaptığı iddia edilmişti.