Cumartesi günü deplasmanda Göztepespor ile oynayacağı karşılaşma için Kuşadası Palm Wings Hotel'de kampa giren Kardemir Karabükspor'da oyuncuların oldukça moralli olmaları yönetimi ve teknik heyeti sevindiriyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kırmızı-mavili ekip, koşu ve kondisyon çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

SÜPER LİG SON 90 DAKİKA

PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Adanaspor'un ardından üst ligde mücadele edecek ikinci takım için son 90 dakika hafta sonu oynanacak. 60 Puanla ligde ikinci olan Alanyaspor ile 59 puana sahip üçüncü sıradaki Kardemir Karabükspor Süper Lig'e direk çıkmak için mücadele verecek. Deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bu maçtan galibiyetle çıkması halinde ve Alanyaspor'un da deplasmanda oynayacağı Giresunspor karşısında berabere kalmasını ya da mağlup olmasını bekleyecek.

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son 90 dakikaya girdiklerini söyleyerek, 'Biz kazanma adına Cumartesi günü sahada elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz. Kıran kırana giden ikincilik yarışında mutlu sona ulaşmak istiyoruz. İnşallah Cumartesi akşamı arzuladığımız Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden döneriz' dedi.