Çocuk oyunları şenliğine katılan Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Amiri Talip Tıraş, halat çekme oyununa katılınca, ortaya renkli görüntüler çıktı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel çocuk oyunları şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Salıpazarı ilçe şehir sahasında yapılan şenliğin açılışına Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Amiri Talip Tıraş, Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Fatih Sağlam ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Yavuz katıldı. Bayrak koşusu, mendil kapmaca, yağ satarım bal satarım, tünel topu, ip atlama, yakar top ve kiremit devirmece gibi oyunlarda birbirleriyle yarışan öğrenciler dereceye girebilmek için varını yoğunu ortaya koydu.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, "600 öğrencimiz çeşitli spor branşlarında düzenlediğimiz şenlikte hem yarıştı hem de gönüllerince eğlendi. Çocuk ve gençlerimize bu güzel imkanları sunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere İl Müdürü Güven Özyurt ile Kaymakam İskender Çolak ve Belediye Başkanı Halil Akgül'e sonsuz teşekkür ediyoruz. Her fırsatta düzenlediğimiz organizasyonlarımızda yanımızda olarak bizlere büyük mutluluk sağladılar. Bundan sonra da geleneksel çocuk oyunları şenliklerimiz devam edecektir"dedi.