Türkiye şampiyonası sonrası kategorilerinde en iyi olan sporcuların yer aldığı 10 günlük kamp sonrası yetenekleriyle ön plana çıkan sporcular milli takım hayalini gerçekleştirecek


Trampolin Gelişim Cimnastik kampı tüm hızıyla sürüyor. 6 antrenör 22 sporcudan oluşan trampolin kampında 4 Samsun'lu sporcu yer alıyor. Kategorilerinde en iyi olan sporcular ise kamp çalışmalarının ardından milli takım hayallerini gerçekleştirecek.

Canik Cimnastik Spor Salonu'nda yapılan kampı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, "Samsun spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Trampolin gelişim cimnastik kampı Samsun'da yapılıyor. Bu kampta 4'te Samsun'lu sporcu bulunuyor. 10 günlük kamp sonrası alanlarında en iyi olan sporcular milli takım bünyesine katılmaya hak kazanacak. Özellikle Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a Samsun'a ve bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz"dedi.

4 SAMSUNLU VAR...
Trampolin gelişim cimnastik kampında yetenekleriyle ön plana çıkan 4 Samsun'lu sporcu yer alıyor. Sporcularla fotoğraf çektiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ile Kamp Müdürü Samsun'lu Antrenör Rıfat Çagdaş Keskür, milli takım yolunda sporculara başarılar diledi.

Salim YILDIZ